Selskapet går en spennende tid i møte, med stor veks">

Stine Steffensen Børke ansettes som Chief Marketing Officer i Fell Technology.

 

Selskapet går en spennende tid i møte, med stor vekst og kommersialisering innen nye forretningsområder, både i Norge og internasjonalt.

 

 "Jeg gleder meg enormt til å kunne være med på å ta Fell Tech videre ut i nye markeder. Selskapet har en unik posisjon og skal nå ytterligere kommersialisere sine løsninger i Norge og utlandet. De har kommet langt med spennende innovasjon og gode løsninger gjennom sin dedikerte bruker fokus og unike teknologi. Jeg ser frem til å bli en del av teamet og den sterke kulturen og bidra til selskapets videre vekst», sier Stine Steffensen Børke

 

Fell Tech med stort fokus på vekst i Norge og internasjonalt

Fell Tech utvikler og produserer innovative sikkerhetsprodukter og -tjenester for å tilby økt sikkerhet, frihet og en enklere hverdag for alle. Med bakgrunn i avanserte sikkerhetsprodukter innen marine, bolig og bygg har selskapet nå ett bredt fokus på videreutvikling av produkter og tjenester til eksisterende og nye markeder.

 

I Fell Tech legges det stor vekt på å forstå brukerens behov og hvordan man kan møte disse med tilpassede løsninger basert på bedriftens egen teknologi. Med disse løsningene har de skapt en solid base for å vokse til en ledende leverandør av teknologi som bidrar til å forbedre og forenkle menneskers hverdag i alt fra sikkerhetsløsninger til strømstyring.

 

 "Selskapet har utviklet meget gode produkter og tjenester og jeg ser frem til å kommersialisere og bygge sterke merkevarer for å vokse inn i nye markeder" - sier Steffensen Børke.

 

«Jeg ser virkelig frem til å jobbe sammen med Stine. Hun har en bred erfaring fra kommersialisering og globalisering av kjente selskaper som Norwegian og Hurtigruten. Hun vil bli ett sterkt bidrag til å løfte FellTech inn i nye markeder» sier Jacobs

 

Stine Steffensen Børke kommer fra stillingen som Chief Sales and Marketing Officer i Hurtigruten. Stine har tidligere bidratt til internasjonalisering og kommersialisering av Norwegian og har lang erfaring fra ledende stillinger i Telenor.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Michael Jacobs, CEO Fell Tech, mobil +47 90 82 82 16

Stine Steffensen Børke, mobil +47 41 41 45 96

Stine Steffensen Børke ansettes som Chief Marketing Officer i Fell Technology. Take me back to news page